Creare Site Web Targoviste

Business-ul tau din Targoviste are nevoie de un site web?
La BRO Media iti oferim servicii de web design personalizate pentru business-ul tau.

Recenzii pentru servicii creare site web

Pe baza 27 recenzii
ali boze
ali boze
24/11/2022
Profesionalism, comunicare eficienta, calitate si disponibilitate. Suntem foarte multumiti de colaborare si de serviciile prestate, printre care mentionez : creare website-webshop cu multiple functii, logo, suport tehnic. In plus, Stefan ne-a oferit foarte multe sugestii si idei si a fost mereu disponibil pentru intrebarile si cererile noastre. Site-ul este placut estetic, creativ,complet si usor de navigat. Multumim mult.Va recomandam cu incredere serviciile Bro Media-Web design.
George Besliu
George Besliu
19/11/2022
Profesioniști dedicați muncii lor. Atenți la solicitările clienților și punctualitatea în realizarea lor. Recomand!
Jason Hubble
Jason Hubble
15/11/2022
Superb, did some great work on my website in the UK, really knows his stuff.
Eunited Tours
Eunited Tours
02/11/2022
O firma serioasa, ce a livrat un produs de calitate. Atenti la detalii si la solicitarile pe care le-am avut.Recomand !
Florina Dramu
Florina Dramu
01/11/2022
Super profesioniști!Am comunicat foarte usor și rapid,au lucrat întocmai cum le-am cerut și am cel mai profi web datorită lor! Recomand!
Jason Hubble
Jason Hubble
28/10/2022
Did a superb job with my website, over delivered at a great price. Using again.
Gianluca Bonfanti
Gianluca Bonfanti
23/10/2022
i Gave them a task and with patience and proffesionalism they accomplished the work, not easy to find at nowdays! Thank you.
Carsten Blach
Carsten Blach
07/10/2022
It has been a real pleasure to work with Stefan. He is extremely professional, really strong in his communication and good at understanding the customer's challenges and thoughts.
Timea L
Timea L
04/10/2022
Super încântată de toată experiența avută cu aceasta agenție, de la început până la finalizarea proiectului.

Cum te putem ajuta?

Tools

Site Web Ușor De Administrat

Procesul de creare site web Targoviste este gândit în așa fel încât toate site-urile pe care le creăm să fie ușor de administrat de către oricine, indiferent de nivelul competențelor digitale. Credem că este foarte important ca proprietarul site-ului web să poată fi în control și să poată să administreze site-ul cu usurință, fără a fi nevoie de ajutorul unui profesionist.

Theme

Web Design Personalizat

Agentia noastra de web design Targoviste nu se bazează pe șabloane de design web și nu adoptă o abordare universală. Fiecare proiect este unic și necesită o strategie personalizată. Echipa BRO Media oferă servicii de realizare site-uri web profesionale, adaptate pentru a vă indeplini preferințele și obiectivele firmei dumneavoastră.

Pantone

Site Eficient În Promovări

Pentru a avea campanii de promovare mai bune, site-urile web trebuie să fie optimizate corect și să aibe anumite instrumente. Fără niciun cost suplimentar, îți instalam instrumente oferite de Google și Facebook pentru a te ajuta să ai campanii de promovare mai eficiente.

Internet Speed

Site Optimizat

Creăm site-uri web profesionale și optimizate pentru motoarele de cautare. Combinăm cea mai recenta tehnologie și o metodologie de ultimă oră pentru a crea un site web interactiv și responsiv pentru dispozitive mobile. Ne concentrăm pe reținerea vizitatorilor prin îmbunătățirea constantă a performanței generale a site-ului web. De asemenea ne ocupăm de căutarea cuvintelor cheie relevante pentru firma ta.

Finance

Cel Mai Bun Preț

Serviciile noastre de creare site web Targoviste, sunt la cel mai mic preț, dacă luăm în considerare toate soluțiile oferite pentru realizarea site-urilor. Intotdeauna vei știi de la început cât o să coste proiectul tău și nu vei avea costuri ascunse sau costuri suplimentare. Înainte sa semnăm contractul, ne asigurăm că ai înțeles care sunt costurile finale pentru serviciile noastre de web design.

Text Tool

Logo Gratuit

Procesul de creare site web Targoviste nu poate să înceapă fără un logo profesional. După stilul logo-ului se crează și stilul site-ului, așa că dacă nu ai un logo care arată bine, tot site-ul o să arate neprofesional. Agentia noastră de web design din Targoviste îți oferă un logo minimalist gratuit, pentru fiecare proiect de realizare site web sau realizare magazin online.

Servicii Web Design Targoviste

Încercăm să acoperim toate serviciile de care compania ta are nevoie în mediul online. Te putem ajuta, de la crearea unui logo sau design-ul unei cărți de vizită, până la realizarea unui site web complex și optimizarea lui. BRO Media este soluția perfectă pentru servicii de web design si creare site web Targoviste.

servicii web design targoviste

Să începem

Contactează-ne pentru a discuta toate detaliile proiectului tău.

creare site web targoviste

Creare Site Web in Targoviste

Majoritatea business-urilor din Targoviste au inteles cat de important este sa aiba un site de prezentare. Prin crearea unui site web, poti sa iti faci produsele sau serviciile cunoscute in intreaga tara. Agentia noastra de web design iti ofera un logo gratuit pentru fiecare site de prezentare. Crearea unui site web poate avea un impact masiv asupra succesului unei companii. Crearea unui site web de calitate, constituie un avantaj competitiv. Înca un motiv principal pentru crearea unui site web, este credibilitatea. În Targoviste sunt multe companii care activează pe aceeasi nișă, însa crearea unui site web profesional, este o modalitate de a ieși în evidență și de a transmite clienților, informații de calitate. Procesul de creare site web Targoviste este simplu si poate fi discutat la o întâlnire față în față sau telefonic. Site-urile web pot fi diferite, în funcție de domeniul de activitate, dar toate trebuie să aibă anumite elemente pentru a fi de succes. Vezi cum trebuie să fie structurat un site web de calitate.

Magazin Online Targoviste

In 2022 majoritatea persoanelor comanda produse online. Un magazin online te poate ajuta sa iti scalezi business-ul. De ce sa vinzi doar in Targoviste, cand ai putea sa vinzi in toata tara, sau in toata lumea. La fiecare proiect de creare magazin online, agentia noastra de web design ofera un logo gratuit si unelte pentru a analiza traficul si pentru a vedea ce produse sunt cele mai cautate. Crearea unui magazin online îți poate crește veniturile considerabil. Tot mai multe companii din Targoviste au decis să treacă la alt nivel prin crearea unui magazin online, deoarece au observat creșterea masivă a utilizatorilor care fac cumparaturi online. Un alt beneficiu al magazinului online este functionarea non-stop. In Targoviste, majoritatea magazinelor fizice, se inchid la ora 17, pe cand, prin crearea unui magazin online, poți avea clienti la orice oră. Printr-un web design de calitate, poți sa îți îmbunătățești vizibilitatea în mediul online și implicit să îți crești vânzările.

realizare site magazin online targoviste

Portofoliu Site Web

BRO Media este partenerul tău pentru servicii de web design și creare site web în Targoviste. Facem eforturi suplimentare pentru a depăși așteptările clienților noștri. La BRO Media nu ne mulțumim cu rezultatele mediocre! Mergem dincolo de mediocritate și căutam în mod constant alte modalități de a vă imbunătăți imaginea companiei și de a obține rezultate mai eficiente. Ne asigurăm întotdeauna că soluțiile noastre sunt aliniate cu obiectivele dumneavoastră unice de afaceri. Mai jos ai o mică parte din portofoliul nostru de creare site web.

Alte Servicii de Web Design

Text Tool

Logo Design

Crearea logo-ului poate atrage rapid atenția consumatorilor din Targoviste, și nu numai. Crearea unui logo și a unui web design profesionist, poate comunica valorile de bază ale unei companii într-un mod interesant. Un logo bun reflectă cine ești, dar ar trebui să te distingă și de toți ceilalți. Logo-ul trebuie sa fie relevant categoriei de cumparatori, cărora li te adresezi.

Launch

SEO Targoviste

Crearea site-lui web nu inseamnă doar website design. Un site web profesional, trebuie optimizat SEO, astfel încat Google, să înteleagă despre ce este vorba în site-ul tau și acesta să atragă clienții din nișa respectivă. Optimizarea SEO oferă companiilor din Targoviste și nu numai, puterea de a fi raspunsul la întrebările potențialilor clienți.

Tools

Mentenanță Site

În unele cazuri, companiile ezită să își creeze un site web profesional, deoarece simt că nu sunt suficient de pricepuți la tehnologie și nu înteleg cum să gestioneze un site web. Un site web trebuie să fie actualizat și relevant pentru a încuraja creșterea continuă a traficului și pentru a vă consolida SEO și poziția din clasamentul Google.

Login

Administrare Social Media

Rețelele de social media au schimbat modul în care companiile din Targoviste interacționează cu publicul lor. Administrarea social media, implică un efort care poate fi copleșitor pentru proprietarii companiilor. Agenția noastră de web design Targoviste vine în ajutorul proprietarilor de companii, cu servicii de administrare a conturilor de Facebook și Instagram.

Theme

Diverse Servicii de Web Design

Agenția noastră de web design Targoviste oferă servicii complete. Firma ta are nevoie de grafică pentru un banner sau pentru o carte de vizită? Noi te putem ajuta cu concepte unice si profesionale la cele mai bune prețuri din Targoviste. Pentru o ofertă de preț personalizată, completeaza formularul de contact de mai jos. Menționează toate detaliile relevante proiectului tău de web design.

Launch

Filmări Drona 4k Targoviste

Afacerea ta are nevoie de o prezentare din aer? Agenția noastră de web design Targoviste te poate ajuta! Deținem o dronă profesională DJI 4K cu care te putem ajuta să îți pui în evidență afacerea din Targoviste sau împrejurimi. Putem oferii o multitudine de servicii de filmare convenționale și servicii de capturare în interval de timp foarte scurt. Ne mândrim că suntem discreți, de încredere și intuitivi în procesul nostru de filmare.

web design targoviste

REALIZARE SITE-URI WEB SI MAGAZINE ONLINE OPTIMIZATE CORECT

Procesul de creare site web

Checklist

AUDIT

Înainte să discutăm despre preț, trebuie sa știm toate funcționalitățile pe care site-ul tău web o să le aibă. În funcție de ceea ce ai nevoie, o să facem strategia cea mai eficientă pentru firma ta. Pentru un audit eficient, avem nevoie de explicarea proiectului de web design, cât mai clar.

Finance

OFERTĂ PREȚ

Dupa ce am aflat despre toate funcționalitățile pe care vrei sa le ai pe site-ul tău web, putem să îți spunem cât o să te coste proiectul de web design. O să afli toate costurile pentru realizare site web și pe parcurs nu o să ai niciodată costuri suplimentare. Vezi listă prețuri standard și funcționalitățile pe care le oferim.
Online Document

SEMNARE CONTRACT

După ce ai înțeles cum te putem ajuta, ști cât te costă și cât o sa dureze, semnam un contract între firmele noastre, pentru servicii de web design. Unele servicii necesită un avans de 50%, iar unele plata integrală în avans. Contractele noastre nu te țin cu forța în colaborare, ci sunt pentru a-ți oferi garanția că proiectul tău de web design o să fie cum am stabilit la început.

Theme

ÎNCEPEM CREAREA SITE-ULUI

După ce totul este clar pentru toată lumea, contractul este semnat și avansul plătit, ne apucăm de treabă. Pe parcursul lucrărilor de web design, te vom ține la curent cu statutul proiectului. Contactează-ne telefonic pentru a  începe o colaborare.

Despre noi

Suntem doi frati care au pornit o agentie de web design cu gandul de a oferii servicii complete pentru business-uri. Ne place sa lucram modern si tot ce facem este facut 100% in house.

echipa web design targoviste

ÎNTREBĂRI FRECVENTE WEB DESIGN

Cât durează procesul de creare site web?
Încercăm să oferim prima versiune în 3-4 zile lucrătoare. Daca ne oferi feedback rapid, site-ul poate fi gata în 4-5 zile lucratoare. În medie, majoritatea proiectelor sunt gata in aproximativ două săptămani de la semnarea contractului.

Trebuie sa fiu din Brașov pentru a putea lucra împreună?
Oferim servicii de web design firmelor din orice oras din Romania. Putem comunica pe mail/WhatsApp/Zoom.

Site-ul meu web o să fie compatibil si cu telefoanele mobile?
Toate site-urile pe care le facem au o versiune pentru desktop, una pentru tabletă și una pentru telefonul mobil. În 2022, toate site-urile web trebuie să fie compatibile pe dispozitivele mobile deoarece majoritatea folosesc un telefon pentru a vizita site-uri.

Ce trebuie să vă ofer eu?
Din partea ta, avem nevoie de conținut pentru site, imagini și 2-3 exemple de site-uri care îți plac.

Cum se face plata pentru crearea site-ului?
Plata se face 50% inainte de începerea proiectului și 50% după ce proiectul este gata și ești 100% mulțumit de rezultat.

Pot să îmi modific singur/ă conținutul?
Poți să faci modificari pe site-ul tău web foarte simplu. Îți vom arăta cum sa modifici imaginile și textele. Site-urile sunt facute pe platforma WordPress, care este ușor de folosit de către oricine.

Îmi oferiți garanție?
Dacă tu sau altă persoană aveți acces la partea de backend a site-ului, îți oferim garantie 30 de zile pentru orice eroare care nu este cauzată de administrarea greșită a site-ului web. Dacă doar noi avem acces la site, ai garanție 1 an pentru orice fel de probleme.

Cum începem?
Ne poți trimite un mail la salut@bromedia.ro sau ne poți suna la 0775226117 pentru a discuta toate detaliile despre proiectul tău de web design.

Folosește formularul de contact pentru a ne da informații și link-uri relevante proiectului tău de optimizare sau creare site web. Preferăm contactarea telefonică, pentru a ne asigura că am înțeles toate nevoile tale în ceea ce priveste crearea site-ului.

Pentru a obține o ofertă personalizată, asigură-te ca ne dai toate detaliile relevante proiectului de web design, cum ar fi numărul de pagini/produse, funcționalități necesare și alte cerințe speciale pe care le ai. Pentru a vedea prețurile standard de plecare pentru servicii de creare site web, accesează pagina de prețuri.

Pentru ofertă de preț personalizată pentru serviciile de optimizare SEO sau creare site web Targoviste, trebuie să trimiți o lista de cuvinte cheie pentru care vrei să facem optimizarea SEO sau site-uri care îți plac, pentru partea de creare site web.

FORMULAR DE CONTACT