Web Design Buzau-
Creare Site Web Buzau

BRO Media

Suntem o Agentie de Web Design cu Servicii de Creare Site Web si Creare Magazine Online.

Calculator Cost Site Web


site prezentare buzau

Creare Site Web Buzau

Crearea unui site web poate avea un impact masiv asupra succesului unei companii. În Buzău, mediul online este în plină ascensiune, tot mai multe persoane având acces la internet, iar crearea unui site web de calitate, constituie un avantaj. Înca un motiv principal pentru crearea unui site web, este credibilitatea. În Buzău sunt multe companii care activează pe aceeasi nișă, însa crearea unui site web profesional, este o modalitate de a ieși în evidență și de a transmite clienților, informații de calitate. Procesul de creare site web Buzău este simplu si poate fi discutat la o întâlnire față în față sau telefonic. Site-urile web pot fi diferite, în funcție de domeniul de activitate, dar toate trebuie să aibă anumite elemente pentru a fi de succes. 

Servicii Web Design Buzau

Încercăm să acoperim toate serviciile de care compania ta are nevoie în mediul online. Te putem ajuta, de la crearea unui logo sau design-ul unei cărți de vizită, până la realizarea unui site web complex și optimizarea lui. BRO Media este soluția perfectă pentru servicii de web design Buzău. 

servicii optimizare seo buzau

Să începem

Contactează-ne pentru a discuta toate detaliile proiectului tău.

Portofoliu Site Web Buzau

BRO Media este partenerul tău pentru servicii de web design din Buzău. Facem eforturi suplimentare pentru a depăși așteptările clienților noștri. La BRO Media nu ne mulțumim cu rezultatele mediocre! Mergem dincolo de mediocritate și căutam în mod constant alte modalități de a vă imbunătăți imaginea companiei și de a obține rezultate mai eficiente. Ne asigurăm întotdeauna că soluțiile noastre sunt aliniate cu obiectivele dumneavoastră unice de afaceri. Mai jos ai o mică parte din portofoliul nostru de web design.

Magazin Online Buzau

Crearea unui magazin online în Buzău îți poate crește veniturile considerabil. Tot mai multe companii din Buzău au decis să treacă la alt nivel prin crearea unui magazin online, deoarece au observat creșterea masivă a utilizatorilor care fac cumparaturi online. Un alt beneficiu al magazinului online este functionarea non-stop. In Buzău, majoritatea magazinelor fizice, se inchid la ora 17, pe cand, prin crearea unui magazin online, poți avea clienti la orice oră. Printr-un web design de calitate, poți sa îți îmbunătățești vizibilitatea în mediul online și implicit să îți crești vânzările.

realizare magazin online buzau

Cum te putem ajuta?

Tools

Site Web Ușor De Administrat

Procesul de creare site web Buzău este gândit în așa fel încât toate site-urile pe care le creăm să fie ușor de administrat de către oricine, indiferent de nivelul competențelor digitale. Credem că este foarte important ca proprietarul site-ului web să poată fi în control și să poată să administreze site-ul cu usurință, fără a fi nevoie de ajutorul unui profesionist.

Theme

Web Design Personalizat

Agentia noastra de web design Buzău nu se bazează pe șabloane de design web și nu adoptă o abordare universală. Fiecare proiect este unic și necesită o strategie personalizată. Echipa BRO Media oferă servicii de realizare site-uri web profesionale, adaptate pentru a vă indeplini preferințele și obiectivele firmei dumneavoastră.

Pantone

Site Eficient În Promovări

Pentru a avea campanii de promovare mai bune, site-urile web trebuie să fie optimizate corect și să aibe anumite instrumente. Fără niciun cost suplimentar, îți instalam instrumente oferite de Google și Facebook pentru a te ajuta să ai campanii de promovare mai eficiente.

Internet Speed

Site Optimizat

Creăm site-uri web profesionale și optimizate pentru motoarele de cautare. Combinăm cea mai recenta tehnologie și o metodologie de ultimă oră pentru a crea un site web interactiv și responsiv pentru dispozitive mobile. Ne concentrăm pe reținerea vizitatorilor prin îmbunătățirea constantă a performanței generale a site-ului web. De asemenea ne ocupăm de căutarea cuvintelor cheie relevante pentru firma ta.

Finance

Cel Mai Bun Preț

Serviciile noastre de web design din Buzău, sunt la cel mai mic preț, dacă luăm în considerare toate soluțiile oferite pentru realizarea site-urilor. Intotdeauna vei știi de la început cât o să coste proiectul tău și nu vei avea costuri ascunse sau costuri suplimentare. Înainte sa semnăm contractul, ne asigurăm că ai înțeles care sunt costurile finale pentru serviciile noastre de web design.

Text Tool

Logo Gratuit

Procesul de creare site web Buzău nu poate să înceapă fără un logo profesional. După stilul logo-ului se crează și stilul site-ului, așa că dacă nu ai un logo care arată bine, tot site-ul o să arate neprofesional. Agentia noastră de web design din Buzău îți oferă un logo minimalist gratuit, pentru fiecare proiect de realizare site web sau realizare magazin online.

Alte Servicii Web Design Buzau

Tools

Mentenanță
Site

În unele cazuri, companiile ezită să își creeze un site web profesional, deoarece simt că nu sunt suficient de pricepuți la tehnologie și nu înteleg cum să gestioneze un site web. Un site web trebuie să fie actualizat și relevant pentru a încuraja creșterea continuă a traficului și pentru a vă consolida SEO și poziția din clasamentul Google.

Theme

Diverse Servicii de Web Design

Agenția noastră de web design Buzău oferă servicii complete. Firma ta are nevoie de grafică pentru un banner sau pentru o carte de vizită? Noi te putem ajuta cu concepte unice si profesionale la cele mai bune prețuri din Buzău. Pentru o ofertă de preț personalizată, completeaza formularul de contact de mai jos. Menționează toate detaliile relevante proiectului tău de web design.

Text Tool

Logo
Design

Crearea logo-ului poate atrage rapid atenția consumatorilor din Buzău, și nu numai. Crearea unui logo și a unui web design profesionist, poate comunica valorile de bază ale unei companii într-un mod interesant. Un logo bun reflectă cine ești, dar ar trebui să te distingă și de toți ceilalți. Logo-ul trebuie sa fie relevant categoriei de cumparatori, cărora li te adresezi.

creare site brasov

WEB DESIGN BUZAU - CREARE SITE BUZAU

Recenzii Google

recenzii google creare site brasov

Pe baza a 41 recenzii

Doru Razvan
Doru Razvan
24-06-2023
Read More
Comunicare excelenta, înțelegerea specificului afacerii, răspuns imediat la solicitări, într-un cuvânt profesionalism de 5 stele și de nota 10. Mulțumesc, Stefan pentru realizarea site-ului web!
Cata Feidi
Cata Feidi
23-12-2022
Read More
Cei de la Bro Media sunt profesionisti si rabdatori cu orice pretentie sau moft pe care am avut-o! Am fost extrem de multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu Stefan de la Bro Media!
Ali Boze
Ali Boze
24-112022
Read More
Suntem foarte multumiti de colaborare si de serviciile prestate, printre care mentionez : creare magazin online cu multiple functii, logo, suport tehnic. In plus, Stefan ne-a oferit foarte multe sugestii si idei si a fost mereu disponibil pentru intrebarile si cererile noastre.
Jason Hubble
Jason Hubble
05-08-2022
Read More
Superb, did some great work on my website in the UK, really knows his stuff.
Eunited Tours
Eunited Tours
05-08-2022
Read More
O firma serioasa, ce a livrat un produs de calitate. Atenti la detalii si la solicitarile pe care le-am avut.
Carsten Blach
Carsten Blach
25-08-2023
Read More
It has been a real pleasure to work with Stefan. He is extremely professional, really strong in his communication and good at understanding the customer's challenges and thoughts.
Ultracurat Brasov
Ultracurat Brasov
07-01-2023
Read More
Echipă profesională, tânără,dornică de rezultate, open mind, ambițioasă. Apreciez promptitudinea. Prețuri decente. Recomand 100% pentru servicii de creare site web.
Dennis K
Dennis K
24-07-2023
Read More
Stephan is a pure genius with his overqualified web designer skills. Whether as a wordpress designer, something a little fancier with his professional elememtor designer skillset or even HTML.
Previous
Next

Proces Creare
Site Buzau

Checklist

AUDIT

Înainte să discutăm despre preț, trebuie sa știm toate funcționalitățile pe care site-ul tău web o să le aibă. În funcție de ceea ce ai nevoie, o să facem strategia cea mai eficientă pentru firma ta. Pentru un audit eficient, avem nevoie de explicarea proiectului de web design, cât mai clar.

Finance

OFERTĂ PREȚ

Dupa ce am aflat despre toate funcționalitățile pe care vrei sa le ai pe site-ul tău web, putem să îți spunem cât o să te coste proiectul de web design. O să afli toate costurile pentru realizare site web și pe parcurs nu o să ai niciodată costuri suplimentare. Vezi listă prețuri standard și funcționalitățile pe care le oferim.
Online Document

SEMNARE CONTRACT

După ce ai înțeles cum te putem ajuta, ști cât te costă și cât o sa dureze, semnam un contract între firmele noastre, pentru servicii de web design. Unele servicii necesită un avans de 50%, iar unele plata integrală în avans. Contractele noastre nu te țin cu forța în colaborare, ci sunt pentru a-ți oferi garanția că proiectul tău de web design o să fie cum am stabilit la început.

Theme

ÎNCEPEM CREAREA SITE-ULUI

După ce totul este clar pentru toată lumea, contractul este semnat și avansul plătit, ne apucăm de treabă. Pe parcursul lucrărilor de web design, te vom ține la curent cu statutul proiectului. Contactează-ne telefonic pentru a  începe o colaborare.

Despre noi

Suntem BRO Media și oferim servicii de web design si realizare site web în Buzău și în toată țara. Putem lucra de la distanță pe Zoom/WhatsApp sau putem discuta față în față. Te putem ajuta indiferent de dimensiunea companiei tale sau de complexitatea proiectului de web design.  

echipa creare site web brasov

ÎNTREBĂRI FRECVENTE CREARE SITE WEB BUZAU

Cât durează procesul de web design?
Încercăm să oferim prima versiune în 3-4 zile lucrătoare. Daca ne oferi feedback rapid, site-ul poate fi gata în 4-5 zile lucratoare. În medie, majoritatea proiectelor sunt gata in aproximativ două săptămani de la semnarea contractului.

Trebuie sa fiu din Brașov pentru a putea lucra împreună?
Oferim servicii de web design firmelor din orice oras din Romania. Putem comunica pe mail/WhatsApp/Zoom.

Site-ul meu web o să fie compatibil si cu telefoanele mobile?
Toate site-urile pe care le facem au o versiune pentru desktop, una pentru tabletă și una pentru telefonul mobil. În 2022, toate site-urile web trebuie să fie compatibile pe dispozitivele mobile deoarece majoritatea folosesc un telefon pentru a vizita site-uri.

Ce trebuie să vă ofer eu?
Din partea ta, avem nevoie de conținut pentru site, imagini și 2-3 exemple de site-uri care îți plac.

Cum se face plata pentru crearea site-ului?
Plata se face 50% inainte de începerea proiectului și 50% după ce proiectul este gata și ești 100% mulțumit de rezultat.

Pot să îmi modific singur/ă conținutul?
Poți să faci modificari pe site-ul tău web foarte simplu. Îți vom arăta cum sa modifici imaginile și textele. Site-urile sunt facute pe platforma WordPress, care este ușor de folosit de către oricine.

Îmi oferiți garanție?
Dacă tu sau altă persoană aveți acces la partea de backend a site-ului, îți oferim garantie 30 de zile pentru orice eroare care nu este cauzată de administrarea greșită a site-ului web. Dacă doar noi avem acces la site, ai garanție 1 an pentru orice fel de probleme.

Cum începem?
Ne poți trimite un mail la salut@bromedia.ro sau ne poți suna la 0775226117 pentru a discuta toate detaliile despre proiectul tău de web design.

Folosește formularul de contact pentru a ne da informații și link-uri relevante proiectului tău de optimizare sau web design. Preferăm contactarea telefonică, pentru a ne asigura că am înțeles toate nevoile tale în ceea ce priveste crearea site-ului.


Pentru a obține o ofertă personalizată, asigură-te ca ne dai toate detaliile relevante proiectului de web design, cum ar fi numărul de pagini/produse, funcționalități necesare și alte cerințe speciale pe care le ai. Pentru a vedea prețurile standard de plecare pentru servicii de web design, accesează pagina de prețuri.


Pentru ofertă de preț personalizată pentru serviciile de optimizare SEO sau creare site Buzău, trebuie să trimiți o lista de cuvinte cheie pentru care vrei să facem optimizarea SEO sau site-uri care îți plac, pentru partea de web design. Oferim servicii de creare site web Buzău la cele mai bune preturi.

FORMULAR DE CONTACT