Creare site web Ploiesti, Prahova

Servicii de creare site web Ploiesti si Prahova

Recenzii pentru servicii creare site web

Pe baza 27 recenzii
ali boze
ali boze
24/11/2022
Profesionalism, comunicare eficienta, calitate si disponibilitate. Suntem foarte multumiti de colaborare si de serviciile prestate, printre care mentionez : creare website-webshop cu multiple functii, logo, suport tehnic. In plus, Stefan ne-a oferit foarte multe sugestii si idei si a fost mereu disponibil pentru intrebarile si cererile noastre. Site-ul este placut estetic, creativ,complet si usor de navigat. Multumim mult.Va recomandam cu incredere serviciile Bro Media-Web design.
George Besliu
George Besliu
19/11/2022
Profesioniști dedicați muncii lor. Atenți la solicitările clienților și punctualitatea în realizarea lor. Recomand!
Jason Hubble
Jason Hubble
15/11/2022
Superb, did some great work on my website in the UK, really knows his stuff.
Eunited Tours
Eunited Tours
02/11/2022
O firma serioasa, ce a livrat un produs de calitate. Atenti la detalii si la solicitarile pe care le-am avut.Recomand !
Florina Dramu
Florina Dramu
01/11/2022
Super profesioniști!Am comunicat foarte usor și rapid,au lucrat întocmai cum le-am cerut și am cel mai profi web datorită lor! Recomand!
Jason Hubble
Jason Hubble
28/10/2022
Did a superb job with my website, over delivered at a great price. Using again.
Gianluca Bonfanti
Gianluca Bonfanti
23/10/2022
i Gave them a task and with patience and proffesionalism they accomplished the work, not easy to find at nowdays! Thank you.
Carsten Blach
Carsten Blach
07/10/2022
It has been a real pleasure to work with Stefan. He is extremely professional, really strong in his communication and good at understanding the customer's challenges and thoughts.
Timea L
Timea L
04/10/2022
Super încântată de toată experiența avută cu aceasta agenție, de la început până la finalizarea proiectului.

Cum te putem ajuta?

SOLUȚII
PERSONALIZATE

Fiecare firmă este unică, așa că fiecare proiect de creare site web Ploiesti, trebuie să fie unic. Îți oferim soluții personalizate, în funcție de bugetul disponibil si necesitățile companiei tale. Cere o ofertă de preț personalizată, de pe pagina de contact.

SOLUȚII
EFICIENTE

De-a lungul anilor am lucrat cu diverse platforme, cu diferite funcționalități. Când începi un proiect de creare site, trebuie să ai o strategie buna de la început. Ne asigurăm că îți oferim cele mai eficiente soluții care te vor ajuta pe termen lung să economisești timp și bani.

CEL MAI BUN
PREȚ

Luând în considerare experiența și toate soluțiile pe care le oferim, avem cele mai mici prețuri din România. Prețurile noastre sunt la nivel de freelancer și serviciile sunt la nivel de agenție de top. Avem pachete de prețuri pentru toate nivelurile, indiferent că ești la început și vrei să testezi piața sau ești de mult timp pe piață.

Servicii

Încercăm sa acoperim toate serviciile de care compania ta are nevoie in mediul online. De la crearea unui logo sau design-ul unei cărți de vizită, până la crearea unui site web complex și optimizarea lui. BRO Media este soluția perfectă pentru servicii de creare site web Ploiesti.

realizare site web ploiesti prahova

Să începem

Contactează-ne pentru a discuta toate detaliile proiectului tău.

site prezentare ploiesti prahova

Creare site web Ploiesti si Prahova

Îți creăm un site de prezentare  optimizat, care poate fi accesat  de pe toate dispozitivele mobile. Costul realizarii unui site web de prezentare se poate amortiza foarte repede. In anumite sectoare de servicii, un client nou care a venit de pe pagina business-ului tău, poate amortiza costul realizării întregului site. Fie că esti doctor, avocat sau mecanic, ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta. Contactează-ne pentru a discuta mai multe detalii despre crearea unui site web în Ploiesti sau Prahova.

Creare magazin online Ploiesti, Prahova

Crearea unui magazin online îți poate crește veniturile considerabil. Tot mai multe companii din Ploiesti au decis să treacă la alt nivel prin crearea unui magazin online, deoarece au observat creșterea masivă a utilizatorilor care fac cumpărături online. Un alt beneficiu al magazinului online este funcționarea non-stop. În Ploiesti, majoritatea magazinelor fizice, se inchid la ora 17, pe când, prin crearea unui magazin online, poți avea clienți la orice oră.

realizare magazin online ploiesti prahova

Portofoliu Site Web

În ultimii 10 ani am avut tot felul de proiecte de creare site web. Ai aici o parte din site-urile web pe care le-am realizat. Putem realiza orice fel de site, indiferent de complexitate. Din partea ta avem nevoie doar de 2-3 exemple de site-uri similare cu ceea ce cauți, pentru a înțelege stilul și funcționalitățile.

DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA PRIN CREȘTEREA TRAFICULUI ORGANIC DE PE SITE-UL TĂU

servicii seo ploiesti prahova

OPTIMIZARE SEO PLOIESTI, PRAHOVA

Optimizarea SEO este cel mai important lucru când vine vorba de site-uri. Degeaba ai cel mai frumos site, dacă el este undeva pe pagina 10 din Google la căutările care vin din Ploiesti sau Prahova. Nimeni nu o să il găsească să vadă cât este de frumos sau să vadă detalii despre serviciile/produsele pe care le oferi. Un site optimizat corect, te ajută să aduci clienți noi firmei tale și se menține pe prima pagină fără să cumperi reclame costisitoare. Optimizarea SEO a site-ului este o treabă de lungă durată, așa că trebuie începută cât mai curand. Sună-ne acum pentru a discuta despre optimizarea SEO a site-ului tău.

site web ploiesti

SITE-URI WEB SI MAGAZINE ONLINE OPTIMIZATE CORECT

Procesul de creare site web

AUDIT

Înainte să discutăm despre preț, trebuie sa știm toate funcționalitățile pe care site-ul tau o să le aibă. În funcție de ceea ce ai nevoie, o sa facem strategia cea mai eficientă pentru firma ta.

OFERTĂ PREȚ

Dupa ce am aflat despre toate funcționalitățile pe care vrei sa le ai pe site-ul tău, putem să îți spunem cât o să te coste. O să afli toate costurile pentru realizare site web si pe parcurs nu o să ai niciodată costuri suplimentare.

SEMNARE CONTRACT

După ce ai înțeles cum te putem ajuta, ști cât te costă și cât o sa dureze, semnam un contract între firmele noastre, pentru servicii de creare site web. Unele servicii necesită un avans de 50%, iar unele plata integrală în avans.

ÎNCEPEM CREAREA SITE-ULUI

După ce totul este clar pentru toată lumea, contractul este semnat și avansul plătit, ne apucăm de treabă. Contactează-ne telefonic pentru a  începe o colaborare.

Despre noi

Suntem BRO Media și oferim servicii de creare site web în Ploiesti, Prahova si în toată țara. Putem lucra de la distanță pe Zoom/WhatsApp sau putem discuta față în față. Te putem ajuta indiferent de dimensiunea companiei tale sau de complexitatea proiectului.  

echipa bro media ploiesti

Folosește formularul de contact pentru a ne da informații și link-uri relevante proiectului tău de optimizare sau creare site web. Preferăm contactarea telefonică, pentru a ne asigura că am înțeles toate nevoile tale în ceea ce priveste crearea site-ului.

Pentru a obține o ofertă personalizată, asigură-te ca ne dai toate detaliile relevante, cum ar fi numărul de pagini/produse, funcționalități necesare și alte cerințe speciale pe care le ai. Pentru a vedea prețurile standard de plecare pentru servicii de creare site web, accesează pagina de prețuri.

Pentru ofertă de preț personalizată pentru serviciile de optimizare SEO sau creare site web Ploiesti, trebuie să trimiți o lista de cuvinte cheie pentru care vrei să facem optimizarea SEO sau site-uri care îți plac, pentru partea de creare site web.

FORMULAR DE CONTACT