Studiu de caz firma paza Brasov

Firma paza Brasov: studiu de caz updatat luna de luna pentru serviciile de optimizare SEO.

Incepere contract: 1 August 2022

Am inceput colaborarea in data de 1 August 2022 pentru crearea unui site web pentru o firma de paza din Brasov si optimizare SEO. 
E targhetat locul 1 in orasele Brasov, Codlea, Ghimbav si Cristian.
Firma este de multi ani pe piata, dar domeniul este inregistrat nou deoarece s-a renuntat complet la vechiul site. Asta inseamna ca se porneste cu autoritatea de la 0.

Update 18.08.2022

Site-ul a fost facut in data de 3 August si trimis spre indexare la Google. In data de 7 August a fost indexat si era pe pagina 4 pe cuvantul cheie „firma paza Brasov”. 
In data de 18 August este pe pagina 2 locul 2, adica locul 12. E o crestere buna tinand cont ca inca nu a fost conectat la retelele de socializare si la Google My Business. De asemenea o mare parte din text este inca un text aleatoriu cu Lorem Ipsum deoarece textul pentru site, nu este inca gata. 
Domeniul are o autoritate de 2, si doar 5 backlink-uri si din cauza textului cu lorem ipsum, calitatea paginii este de doar 60%. Momentan nu sunt rezultate disponibile in SemRush sau Ahrefs, dar site-ul este indexat doar pe o expresie, firma paza Brasov.

autoritatea domeniului
firma paza brasov studiu caz
text lorem ipsum

Update 22.08.2022

Astazi 22.08 a fost vazut pentru prima oara pe prima pagina. 
Intre timp site-ul a fost conectat la Google My Business, dar alte schimbari nu s-au facut. Inca nu sunt date disponibile, dar dupa primele date din Google Search Console, pare ca e aratat doar pentru un cuvant cheie. Deabia in data de 27.08 a fost conectat la GMB, deci e posibil ca intr-o saptamana sa fie aratat si pe alte cuvinte cheie.

firma paza prima pagina

Update 22.08.2022

In data de 05.09 Site-ul este stabilizat pe prima pagina si apare pe locul 8. In Google Search Console apare pe doua cuvinte cheie.

firma paza pe locul 8