Locatii team building Brasov 2022

locatii team building brasov 2023

Odata cu pandemia COVID-19, angajatii din mai multe industrii au trebuit sa treaca de la lucrul la birou la lucrul de acasa – practic peste noapte. Si in timp ce munca la distanta si-a dovedit beneficiile in ceea ce priveste satisfactia si productivitatea angajatilor in ultimii doi ani, multi lucratori inca vad valoarea realizarii de intalniri in persoana pentru brainstorms de echipa si construirea camaraderiei.

Acum, pe masura ce pandemia se apropie din ce in ce mai mult de sfarsitul ei, noul an ofera mai multe oportunitati colegilor de a se reconecta si de a colabora in medii fata in fata. Asadar, in acest an, sustineti munca in echipa prin desfasurarea urmatoarei sesiuni de strategie sau activitati de team building in cele mai importante locatii de intalnire corporativa din Brasov.

Alegeti din urmatoarele locatii populare:

Castigator al TOP HOTEL AWARDS 2019, Conacul Ambient este una dintre alegerile de top pentru intalnirile de team building in Brasov. Situat in comuna Cristian, Conacul Ambient ofera un spatiu  suficient de mare pentru a gazdui o gama larga de evenimente de afaceri. Asadar, indiferent daca doriti sa organizati seminarii, cursuri de formare, sedinte de consiliu sau petreceri private, echipa de evenimente profesionale de la Conacul Ambient se asigura ca evenimentul dumneavoastra se desfasoara fara probleme.

Adresa: Strada Grivitei, Nr 5, Cristian, Brasov
Detalii: conaculambient.ro

Resortul Ambient este situat in Cristian langa Conacul Ambient si iti ofera un team building de neuitat cu activitati diverse. Ai de ales din activitati gen tururi cu ebike / motocross / atv / 4×4, tiruri cu pusca sau arcul, zboruri cu parapanta / balonul / elicopterul sau tehnici de supravieturire in padure. Poti de asemenea sa alegi sa faci plimbari organizate la obiective turistice importante din Brasov sau sa te relaxezi in interiorul resortului la piscina sau spa. Dupa o zi de aventuri, seara te poti retrage sa faci degustari de vin sau palinca cu somelieri profesionisti. In mare parte Hotelurile Ambient iti pot oferii servicii personalizate si complete pentru team buliding-ul companiei tale, inclusiv transport cu microbuzul. La Resortul Ambient gasesti activitati de team building disponibile in orice sezon.

Adresa: Strada Morii, Nr. 23, Cristian, Brasov
Detalii: resortambient.ro

Evo Adventure ofera tururi ghidate cu ATV-uri si Buggy-uri in Sambata de Sus. Tururile va vor oferi ocazia de a vedea frumusețea naturală a zonei Sambata de Sus, în timp ce vă bucurați de experienta unica de a conduce un vehicul 4X4.

Adresa: Sambata de Sus
Detalii: evoadventure.ro

Cu cele două saloane îmbogăţite prin amenajări şi dotări, împrumută stil şi caracter oricărei petreceri transformând-o într-un eveniment special.Daca doriti sa gazduiti un eveniment de neuitat pentru urmatoarea retragere corporativa si exercitiu de teambuilding, mergeti la Sergiana Center.

Sergiana Center este, fara indoiala, una dintre cele mai bune locatii de retragere de companie pe care Brasov le are de oferit – si cea mai unica.

Adresa: Strada Mihail Kogalniceanu, nr. 15, Brasov
Detalii: sergianacenter.ro

Aceste hotel de lux este situat langa gara Brasov si ofera vederi uimitoare catre oras. Dispune de diverse facilitati de retragere corporative, cum ar fi cazare pentru grupuri , o sala mare de conferinte/de mese si sali de relaxare confortabile pentru sesiuni de grup. Personalul va poate ajuta, de asemenea, sa va organizati activitatile de team-building

Adresa: Bulevardul Garii, nr. 7, Brasov
Detalii: kronwell.com

Situat la intrare in Brasov, ofera o gama larga de spatii de intalnire pentru a gazdui diferite evenimente, de la intalniri generale pana la retrageri intime.
Ramada Brasov are o echipa cu experienta pentru a va sprijini nevoile inainte si in timpul evenimentului.

Adresa: strada Calea Bucurestiului, nr. 13, Sacele, Brasov
Detalii: hptowerone.ro

Servicii extra

VideoBooth 360

Serviciul de VideoBooth 360 oferit de Momente pe Banda este cel mai nou si cool serviciu pentru toate petrecerile.  

VideoBooth 360 este un dispozitiv care produce videoclipuri cu tine si invitatii de la petrecerea ta. Clipurile se personalizeaza cu muzica si efecte, iar dupa aceea le puteti downloada cu ajutorul unui cod QR.

Adresa: oriunde in Romania
Detalii: FB/MomentePeBanda

Creste-ti motivatia echipei in cele mai bune locatii team building in Brasov

In timp ce lucrul la distanta are avantajele sale, este totusi mai usor pentru angajati sa se simta implicati si motivati atunci cand lucreaza alaturi de colegi si reia legatura cu colegii. Evenimentele de plecare si evenimentele corporative de teambuilding reprezinta, de asemenea, un drum lung in formarea camaraderiei si imbunatatirea muncii in echipa. Speram sa gasiti utila aceasta lista de locuri de retragere si de intalniri corporative din Brasov, atunci cand va planificati urmatorul eveniment!

Investitia in web design este de asemenea o strategie inteligenta daca cauti mai multe modalitati de a incepe anul mai puternic. Crearea unei prezente online remarcabile si raspandirea cuvantului despre cultura companiei dvs. va ajuta sa atrageti mai multe oportunitati de a va dezvolta afacerea. Luati legatura cu noi astazi pentru a debloca un potential nelimitat.

Companiile organizeaza evenimente din mai multe motive, pot dori sa educe, sa recompenseze, sa motiveze, sa sarbatoreasca, sa marcheze etapele cheie, sa gestioneze schimbarea organizationala sau sa incurajeze colaborarea. Oricare ar fi motivul, exista o solutie pentru eveniment.

Conferintele dureaza de obicei cel putin o zi si sunt folosite de companii pentru a oferi informatii unui anumit public. Folosite adesea ca instrument de educare si motivare a participantilor, sunt, de asemenea, o oportunitate de a creste colaborarea si de a implica publicul. Conferintele vor avea adesea mai multi vorbitori cheie si mai multe zone de lucru, unde au loc sesiuni mai aprofundate pe subiecte specifice. Conferintele sunt un format popular pentru evenimentele corporative, deoarece pot fi adaptate pentru a se potrivi cu diverse parti interesate, inclusiv angajati, clienti, revanzatori etc. De asemenea, ofera o oportunitate pentru publicul tinta de a fi absorbit de marca.

Targurile sau expozitiile: acestea sunt evenimente mari specifice industriei in care companiile inchiriaza un spatiu, in cadrul zonei mai mari de evenimente pentru a-si promova produsele sau serviciile potentialilor clienti. In unele cazuri, o afacere poate fi organizatorul general sau gazda unei expozitii. Dar este mai frecvent ca companiile sa participe la acestea ca expozanti. In calitate de expozanti, o afacere va necesita adesea materiale promotionale, echipe de vanzari motivate si eficiente, standuri expozitionale, o metoda unica de a atrage si a implica participantii la standul dvs. etc.